TILL SKÄREN!
- sommarkonsert i Barösund -

Söndag 4.8.2019 kl. 16

Föreningshuset Walhalla i Barösund

Gamelikören, Håkan Wikman, dirigent
Pensionärskören Furorna, Sofia Lindroos, dirigent

Fritt inträde - program 10 euro


TILL SKÄREN!

Gamelikören från Gammelstaden i Helsingfors begav sig senaste sommar ut till Pellinge skärgård och gav sommarkonserten Till Skären! tillsammans med Borgå pensionärskör i ett fullsatt Solhälla på Pellinge. I augusti i år åker Gamelikören och Pensionärskören Furorna från Esbo västerut, till Barösund, för att i det förnäma föreningshuset Walhalla ge årets upplaga av sommarkonserten Till Skären! Konserten ges när sommaren är som bäst och ett rejält knippe körsånger varvade med allsånger och bubblande drycker garanterar en förträfflig sommarstämning. Så, ta familj, vänner och bekanta med dig och kom ut till skärgården och njut! Av sommaren, av sällskapet, och framför allt av musiken! 

Söndagen den 4 augusti styr körerna alltså kosan västerut och konserten börjar kl. 16 i föreningshuset Walhalla i Barösund. Körerna sjunger både separat och tillsammans och publiken har också möjlighet att stämma in i några verkliga sommarpärlor tillsammans med körerna, eller vad säjs om låtar som Hangövalsen, Flickan i Barösund och En gång jag seglar i hamn? Garanterat hög sommarstämning, eller hur? Att körerna dessutom sjunger bl a Evert Taubes förträffliga Fragancia och Rosa på bal, känslosamma Vänskap, den urstarka fotbollshymnen You’ll never walk alone och som socker på bottnen Kalliolle kukkulalle på Stadin slangi gör ju inte saken sämre.

Körerna dirigeras av Sofia Lindroos och Håkan Wikman och på scenen har vi sammanlagt omkring 80 sångare. Inträdet är fritt och programbladet kostar 10 euro.

Välkommen!


REKLAMMATERIAL

Du får gärna hjälpa oss att sprida vår konsertreklam. Fritt fram att ladda ner materialet nedan och sända det vidare.

Tack för hjälpen!

Affisch i pdf

Affisch i jpg

Mediautskick i pdf