GUF-kören är på paus tillvidare


Säsong 2020-2021

På hösten hann vi med kören hålla körläger tillsammans med Minna Nyberg och därtill ge vår fina jubileumskonsert på G18. Även om få kunde närvara var det en mycket lyckad konsert som kan ses via körens facebook sida. Pga av koronaläget inhiberades julkonserterna och kören bestämde sig för att ta en paus under våren 2021.

Säsong 2019 - 2020

Kören började terminen med att uppträda på Konstens natt i Pauluskyrkan och i G18 senare på kvällen i samband med Körrundan. Därefter blev det normala övningar på Berghyddan. Vi hann med en kördag i Isnäs, en första adventskonsert i Emsalö kapell och en julkonsert i Pauluskyrkan tillsammans med Lauttasaaren Laulajat. Julsits hölls i Berghyddan med mycket program och fina uppträdanden. För våren 2020 hann vi med några närövningar och ett körläger med Minna Nyberg före corona bröt ut. Därefter blev det några distansövningar och ett online uppträdande som finns uppladdat på kören facebook bl.a. Den planerade jubileumskonserten blev uppskjuten till hösten.

Säsong 2018 - 2019

Höstens första uppträdande började med Oktoberfesten. På Svenska Dagen uppträdde körens damer i Solhem. Senare på hösten gav vi vår ReLUX konsert i Sveaborgs kyrka och inför julen gav vi två fina julkonserter tillsammans med Primavera kören från Borgå. En i Borgå Domkyrka och en i Pauluskyrkan. Vi avslutade höstterminen med en traditionsenlig julsits.

På våren uppträdde kören på föreningens dag både blandat och med några damsånger. Islossningskonserten hölls i slutet av april i Berghyddan med temat filmmusik och säsongen avslutades med en fin vårsits och efterfest.