GUF-KÖREN

GUF-kören är en blandad kör som verkar inom Gammelstadens Ungdomsförening. Vi finns alldeles invid Gammelstadsforsen i Helsingfors och övar i föreningens hus, Berghyddan, torsdagar kl 18-21.

Vi i GUF-kören vill göra körmusik som är givande och engagerande både för koristerna som för vår publik. Kören ger under året ett antal konserter, ofta kring något särskilt tema, uppträder i mindre sammanhang och samarbetar också gärna med andra körer. Kören erbjuder också koristerna möjlighet att utvecklas som sångare, bland annat genom att erbjuda sångcoaching.

Körens dirigent sedan hösten 2018 är Niels Burgmann.

 

Letar du efter en kör att sjunga i? Vi garanterar en givande och trevlig samvaro, intressanta musikaliska utmaningar och fina upplevelser tillsammans med oss! Kom till vår öppna övning den 5.9.2019 kl. 18-21 i Berghyddan. Mera information ges av körmanager Janina Hannelius på tfn 0500 771065 eller nini.hannelius (at ) gmail.com.

Följ oss på Facebook (GUF-kören) och Instagram (gufkoren) och kom och bekanta dig med oss på Konstens natt den 15 augusti i Paulus kyrka och därefter i G18 i samband med Körrundan.