Gamelikören 2018

Gamelikören är en blandad kör som grundades i januari 2015 arbetar under devisen Meningsfull sång dagtid. Det är betyder seriöst och målmedvetet övande kryddat med en hjärtlig, mogen humor. Gamelikören har under sin relativt korta existens hunnit ge ett flertal konserter, deltagit i PangSÅNGFesten 2017 och har samarbetat med körer som Ekenäs pensionärskör, Gillekören och Årgångssången. 

Våren 2018
Under vårterminen 2018 har Gamelikören medverkat vid Föreningens dag i Berghyddan den 5 februari och rest till Laulasmaa i Estland för en tre dagar lång körperiod. I april deltar kören i pensionärskören Furornas 25-årsjubileum och ger vårkonserten Du är min ro med temat  Topelius söndagen den 20 maj kl. 16 i Riddarhuset i Helsingfors. I början av augusti ger Gamelikören sommarkonserten Till skären!, denna gång ute i Borgå skärgård. 

Välkommen med!
Gamelikören övar varannan tisdag i Berghyddan kl. 12-15 och börjar med kaffe och mingel klockan 12. Välkommen med, både du som tidigare sjungit eller som är intresserad av meningsfull sång dagtid. Adressen är Gammelstadsvägen 3, Helsingfors. 

Vill du veta mer innan du kommer får du gärna kontakta vår informatör Mervi Pyykkönen på 040 538 7786 eller pyykkonen.mervi (at) gmail.com


Vi deltar i Furornas 25-årsjubileum 

#gamelikoren

Vi finns på Instagram. Följ oss gärna på #gamelikoren